середа, 25 квітня 2012 16:44

"У нас весь сервіс, як в готелі" - у Литвинівці буде кемпінг для вболівальників Євро-2012
15

Фото: ФОТО: Наталія ЧУБЕНКО

Журналістам показали кемпінг, де під час "Євро-2012" щодня для вболівальників будуть влаштовувати фестивалі.

Територія з лісом, парком та ставком, огороджена триметровим парканом, знаходиться на 20 гектарах неподалік села Литвинівка Вишгородського району Київської області. Власник та автор ідеї Вадим Бухкалов веде на екскурсію. Дорогою розказує, що колись бував на фестивалях в інших країнах. Там практика наметових містечок поширена. Вивчав досвід по книжках, в інтернеті.

"П'ять років тому тут поставив паркан, з того часу вклав душу в цей проект," - каже. Про гроші говорить, що зараз вже важко порахувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці запрошують єврофанів жити у них безкоштовно

Показує, встановлені посеред поля намети, в них будуть ночувати туристи.

"Частину наметів вже купили, частину замовили, - каже Бухкалов. - Будуть двомісні, чотиримісні та шестимісні. Доба для однієї людини буде коштувати 10-20 євро. Охочі можуть приїжджати зі своїми наметами, це обійдеться в 15 євро."

За один день кемпінг зможе приймати до 3 тис. туристів. Спальний район буде по всьому лісу. Персоналу на Євро-2012 буде 200 працівників. Більшість - англомовні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведських фанів у Києві поселять на Трухановому острові за 150-200 грн.

"У нас весь сервіс, як в готелі - ресторани, бари, проживання. Плануємо велику концертну програму, нею будемо дивувати. Щодня будуть нові тематичні дні. От, наприклад, проведемо дні української культури, такого в жодній країні не буде. Люди тут не жити будуть, а активно проводити час: танцювати, дивитись футбол, концерти та розваги обіцяємо щодня."

Біля в'їзду зараз зводять будівлю "рецепшну". Тут реєструватимуть туристів.

"Буде спеціальна система електронних грошей з браслетами. На території кемпінгу не буде готівкових розрахунків взагалі. Тільки через електронну систему, зайці не зможуть тут ні випити, ні поїсти, не переспати."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на готелі в Києві для вболівальників Євро-2012 перевищують європейські в 4-6 разів

Пояснює, що система бронювання місць вже працює. Робити це можна через спеціальний сайт. На електронну пошту охочі отримують запрошення та сплачують проживання кредиткою. З Києва добиратись до Литвинівки, це 30 кілометрів, можна буде автобусом. Він курсуватиме від метро кожні 15 хвилин.

"За декілька місяців приблизно тисяча вболівальників вже купили собі місця. Причому з різних країн. Є Росія, Німеччина, Польща."

Розважати гостей будуть Віталій Козловський та брати Борисенки.

Зараз ви читаєте новину «"У нас весь сервіс, як в готелі" - у Литвинівці буде кемпінг для вболівальників Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути