Ексклюзиви
неділя, 10 липня 2016 11:17

У нас не було часу, щоб попрацювати над тактикою - Дешам

У нас не було часу, щоб попрацювати над тактикою - Дешам

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам дав прес-конференцію напередодні фіналу Євро-2016 проти Португалії, на якій поскаржився на брак часу на підготовку.

"У нас є можливість стати чемпіонами Європи. У команді зібрані футболісти різного віку, але неважливо, скільки їм років - 18, 20 або набагато більше. У кожного з них є шанс виграти титул, і ми повинні його використати. Гравці розуміють, що домашній фінал Євро-2016 - це наш привілей", - цитує Дешама офіційний сайт УЄФА.

"Португалія - якісна збірна, вони знаходяться на своєму місці. Як і ми, португальці наражалися на велику критику на початку турніру, але у підсумку ми разом вийшли до фіналу. У них дуже досвідчена команда, яка здатна підлаштовувати гру під суперника, надійна оборона та активні фулбеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англієць Клаттенбург працюватиме у фіналі Євро-2016

Звичайно, велику ставку Португалія робить на своїх нападників - Кріштіану Роналду і Нані. Вони не намагаються діяти високо і відразу повертати собі м'яч, їх гра полягає в швидких атаках у виконанні своїх нападників. Але я не кажу, що португальці грають тільки від оборони, вони непогано контролюють м'яч, але намагаються, перш за все, швидко атакувати.

На жаль, у нас не було часу для того, щоб попрацювати над тактикою, як перед півфіналом. Все пішло на відновлення після матчу, щоб тіла і розуми були готові до фіналу. Я б не відмовився від додаткових 24 годин підготовки".

Також 47-річний наставник поділився думкою про лідера команди на цьому турнірі Антуана Грізманна, на рахунку якого 6 м'ячів і 2 асисти у 6 зустрічах, включаючи дубль у ворота збірної Німеччини (2:0) у півфіналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція переможе Португалію у фіналі Євро - Льов

"Грізманн ще молодий. Він проводить чудовий сезон, але Роналду це робить вже протягом восьми і більше років. Якщо Антуан зможе стати кандидатом на Золотий м'яч, то буде добре, оскільки для цього нам потрібно вдало зіграти у фіналі. Але він не просто соліст, а залежить від команди".

Фінал чемпіонату Європи 2016 між Францією і Португалією відбудеться у неділю, 10 липня.

Зараз ви читаєте новину «У нас не було часу, щоб попрацювати над тактикою - Дешам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути