Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2016 14:03

У нас дві мети: перемогти і не пропустити м'яч у наші ворота - наставник "Браги"

У нас дві мети: перемогти і не пропустити м'яч у наші ворота - наставник "Браги"
Паулу Фонсека shakhtar.com

Головний тренер "Браги" Паулу Фонсека прокоментував майбутній матч 1/4 фіналу Ліги Європи проти донецького "Шахтаря".

"Ми очікуємо дуже складного матчу. Зустрічаємося з командою високого рівня, яка має великий європейський досвід. За десять останніх років "Шахтар", напевно, дев'ять разів грав у Лізі чемпіонів. У цьому сезоні він пройшов "Фенербахче" - команду, яку ми перемогли у попередньому раунді Ліги Європи.

Виступаючи у групі, "Шахтар" забив три м'ячі мадридському "Реалу", що нелегко зробити! Це яскраве свідчення атакуючих якостей команди. У плей-оф Ліги Європи "гірники" вибили німецький "Шальке", провівши три голи на чужому полі в Німеччині. Упевнений, це дуже сильний колектив.

Я сказав після жеребкування: "Шахтар" - один з претендентів на перемогу у турнірі. Ця команда йде своїм шляхом у рамках цілей клубу. Донеччани сильні в атакуючій лінії, де виступають віртуозні футболісти - безумовно, вони будуть створювати нам великі труднощі.

Так що нас очікує дуже важка гра, в чому ми ні краплі не сумніваємося. Але не можна вважати, що пройти далі нереально. Я завжди кажу: нездійсненних місій не буває! При цьому ми чудово усвідомлюємо, що проти нас буде грати дуже сильний суперник.

У нас дві мети: перемогти і не пропустити м'ячі у наші ворота. Ми не збираємося змінювати свою гру. Будемо діяти у звичному стилі, постараємося заволодіти ініціативою, виграти боротьбу за центр поля, створювати моменти і реалізувати їх. До того ж ми граємо вдома і повинні атакувати.

Розуміємо, що одна із сильних сторін "Шахтаря" - швидкі та якісні контратаки. Ми повинні бути дуже уважні і сконцентровані, щоб суперник не підніс нам неприємний сюрприз", - сказав Фонсека.

Перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи "Брага" - "Шахтар" відбудеться 7 квітня о 22:05. Gazeta.ua проведе текстовий онлайн зустрічі. Канал "Україна" покаже гру у прямому ефірі.

Додамо, що матч-відповідь "Шахтаря" і "Браги" відбудеться 14-го квітня у Львові.

Зараз ви читаєте новину «У нас дві мети: перемогти і не пропустити м'яч у наші ворота - наставник "Браги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути