середа, 06 червня 2012 18:01

"У мене в "Арсеналі" працював лікар Миронов, в один момент всі отруїлися" - Заваров

"У мене в "Арсеналі" працював лікар Миронов, в один момент всі отруїлися" - Заваров
Леонід Миронов працював раніше в "Арсеналі" Заварова. Фото: dynamo.kiev.ua

Екс-наставник київського "Арсеналу" Олександр Заваров вважає, що в масовому отруєнні гравців національної збірної винен лікар команди Леонід Миронов, повідомляє UA-Футбол.

"Якщо збірна дійсно програла через отруєння, то для мене це просто дежа вю, - сказав Заваров. - У мене в "Арсеналі" працював лікар Миронов, Леонід Андрійович. У певний момент вся команда отруїлася... Ми викликали санепідемстанцію в їдальню, де харчувалася команда, перевірили все, аж до води, яку п'ємо. В результаті виявилося, що до їжі це отруєння не відноситься... Були зроблені наступні висновки: доктор колов футболістам відновлювальні уколи, які привіз з Америки... Чи то він не знав, як їх застосовувати, чи то з препаратами щось було не так... Але , в результаті, всі гравці "злягли" з однаковими симптомами: нудота, запаморочення. Команда зупинилася, і грати просто не могла. За це Миронов був дискваліфікований федерацією футболу України на 9 місяців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гармашу довелося промивати шлунок" - лікар збірної України

За словами фахівця, у нього є всі підстави вважати, що якщо зі збірною сталося те ж саме.

"Швидше за все, відновлювальні заходи, які ось так от відгукнулися... Мені дуже складно щось радити тренерам, керівникам, але це привід глибоко задуматися, адже така ситуація вже мала місце бути. З іншого боку, може і добре, що це відбулося зараз, до Євро, а не під час чемпіонату і офіційних матчів. Адже відповідати під час офіційних матчів тренерам, а не лікарю... А якщо вже в команді отруєння - це питання саме до лікаря", - зазначив він.

Екс-тренер не виключив, що у випадку зі збірною України, можливо, винні всі ті ж відновні, якими "годували" "Арсенал".

"У мене досвідчені гравці, Воробей, Грицай, Шершун вперше з таким зіткнулися. До того ж, приблизно за ті ж "похибки" лікар Миронов був раніше звільнений Семеном Альтманом. Я почав в цьому розбиратися, але потім у нас в клубі відбулися зміни ... Я б з цією людиною більше, звичайно, не працював. Може, він не розуміє, що він робить, але цей лікар виявився ненадійним... Вийшло так, що лікар практично лізе в тренувальний процес. Ну а взагалі, ви уявляєте, щоб в Німеччині нашу збірну хтось спеціально отруїв? А ось ситуація з лікарем, чия рука видна у вчорашньому матчі, вже не вперше", - підсумував Заваров.

Нагадаємо, в товариському поєдинку проти Туреччини синьо-жовті поступилися з рахунком 0:2. Напередодні зустрічі відразу десять футболістів збірної України отруїлися.

Зараз ви читаєте новину «"У мене в "Арсеналі" працював лікар Миронов, в один момент всі отруїлися" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути