середа, 03 грудня 2014 19:14

"У мене немає ніяких передумов залишати свою посаду" - Коньков

"У мене немає ніяких передумов залишати свою посаду" - Коньков
ua.tribuna.com

Президент ФФУ Анатолій Коньков провів прес-конференцію, на якій виявився не тільки живий і здоровий, але і звинуватив канал 2+2, проїхався по опонентах і відповів на питання про Крим.

Про відставку

Я не користуюся бульварною інформацією, користуюся лише офіційною. У мене немає ніяких передумов залишати свою посаду.

Про рішення по Криму

Думаю, всім нам потрібно чекати, щоб було прийнято правильне і справедливе рішення для українського футболу.

Ми півтора місяці тому прямо поставили питання УЄФА, поставили його прямо, чітко і конкретно: яке покарання отримає РФС за незаконні дії в обхід статуту і всіх регламентуючих документів? На сьогоднішній день ми ніякої відповіді не отримали. Приїжджає сюди пан Платіні, зустрічається з президентом Порошенко, і обіцяє, що 4 грудня нам озвучать відповідь. Я не знаю, мені важко відповісти.

Ніхто з ФФУ туди завтра не поїде - нікого туди і не запрошували. Там же виконком УЄФА збирається. Сподіваюся, там буде присутній почесний президент (Георгій Суркіс), поїде туди і буде відстоювати інтереси українського футболу.

А яке рішення прийме УЄФА - я ж вам не звіздар, вибачте. Давайте завтрашнього дня дочекаємося, яке рішення приймуть, за таким і зберемося і обговоримо.

Про пропущену поїздку в УЄФА

До речі, раз вже кажуть, що я чи то ховаюся від журналістів, чи то ще щось. Я взагалі-то людина, можу і захворіти іноді. Останнім часом часто - але вибачте, буває.

Але от мене приходять такі листи про те, що я повинен приїхати на якусь зустріч, і 19-го їх показує канал 2+2. Я взагалі їх не дивлюся і не розумію, як можна їх дивитися, якщо там все не футбольне, а таке... замовне. І ось вони в ефірі показують першу частину документа, який прийшов мені на особисту пошту. А ви ж розумієте, що якщо він приходить мені на мій власний адрес, він може бути тільки в одному екземплярі. Але інформація якось потрапляє на 2+2. Я ж не працюю в УЄФА, не знаю, як вона туди потрапляє.

Але тепер погляньте на другу частину - хто мене туди запрошує. "На зустріч з футбольними федераціями України, Росії, УЄФА і ФІФА". Я зв'язуюся з ФІФА - вони не в курсі, що там 19-го числа щось повинно відбуватися. Я зв'язуюся з УЄФА - вони висилають мені листа, і кінцівка: "З найкращими побажаннями, Давид Петріашвілі, менеджер проекту HatTrick".

Чи може менеджер проекту написати запрошення президенту асоціації? Нас 54 таких, між іншим, у нас є порядок і є статут. За ним мене може запросити тільки генеральний секретар Інфантіно або президент Платіні.

Про звинувачення в корупції

Хтось пише про те, що я маю можливості будувати собі якісь замки за рахунок грошей, що виділяються федерації. Та я собі давно все побудував. Мене ці питання не цікавлять, особистої вигоди ніякої немає.

Про звинувачення екс-глави ПФЛ Мілетія Бальчоса

Давайте побажаємо таким людям якнайшвидшого одужання. Нехай людина одужує, якщо він, судячи з усього, хворіє. Я не хочу це обговорювати.

Про вотум недовіри Київської федерації футболу

Це питання піднімалося паном Кочетовим сьогодні, але ми його до порядку не включили, виконком проголосував проти. Але так воно обговорювалося, висловлювалися різні думки. Взагалі, запитуйте у Кочетова, він у нас найбільший борець за правду. Я йому, до речі, сьогодні всі нагороди, отримані від нього, повернув. Протягом багатьох років він мені вручав медалі та грамоти, а я йому тепер нагадав, хто я взагалі такий. Нагадав, що я майстра спорту "купив". Потім майстра спорту міжнародного класу я собі "купив", потім заслуженого майстра спорту "купив", потім "купив" заслуженого тренера України, потім - заслуженого працівника фізкультури.

До того, що зробив Кочетов, я не хочу повертатися. Прийде час, коли ми займемося і подивимося, яку роботу проводить Кочетов, які досягнення. Прийде ще час", - сказав Коньков.

Зараз ви читаєте новину «"У мене немає ніяких передумов залишати свою посаду" - Коньков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути