Ексклюзиви
понеділок, 23 березня 2009 21:19

У матчі з "Динамо" скасували два м"ячі "Арсенала"

У матчі з "Динамо" скасували два м"ячі "Арсенала"

Від зустрічі "Динамо" і "Арсеналу" не очікувалося цікавого і захоплюючого видовища - так і вийшло на ділі. Динамівці відвантажили другим по рангу киянам два голи в першому таймі, а в другому спокійнісінько додали ще один.

Перший вартий уваги момент гри виник на 21-ій хвилині - він же увінчався успіхом господарів. Алієв виконав штрафний, Рева відбив точнісінько на Артема Кравця, від якого м"яч влетів в сітку, - 1:0. "Арсенал" нічим відповісти до ладу не зміг, хіба що Симоненко пробив з дальньої дистанції - Шовковський справився. А ось динамівці у відповідь засмутили Реву ще раз. Голом відзначився, зрозуміло, Олександр Алієв - після його удару м"яч по красивій траєкторії опустився в сітку.

"Динамо" виглядало на голову сильніше за суперника

"Арсенал" відповів і навіть забив, проте гол був скасований у зв"язку з офсайдом у Ролана Гусєва після прострілу Симоненка. Повтор показав правильність рішення арбітра. А ось після перерви підопічні Заварова забили знову; і знов узяття воріт було скасоване. Цього разу в положенні "поза грою" опинився Мазілу - необхідно переглядати епізод, щоб прийняти ту або іншу сторону.

Проте, факт залишається фактом - "Динамо" виглядало на голову сильніше за суперника і ця перевага реалізувалась в третій гол. Оформив дубль Алієв - м"яч, після удару Олександра і рикошету від гравця "Арсеналу", влетів у ворота Реви практично по тій же траєкторії, що і на 35-ій хвилині.

3:0 - динамівці розбираються з хлопцями Заварова і Черновецького.

"Динамо" - "Арсенал" 3:0

Голи: Кравець, 21, Алієв, 35, 71

Динамо: Шовковський, Бетао, Сабліч, Михалик, Нінковіч, Ель Каддурі, Вукоєвіч, Корреа (О. Гусев, 46), Алієв, Кравець (Єрьоменко, 64), Мілевський (Юссуф, 77)

Арсенал: Рева, Симоненко (Старгородський, 74), Шершун, Матюхін, Євсєєв, Хомин, Кузнєцов, Р. Гусєв (Іващенко, 65), Закарлюка, Жоземар, Мазілу

Попередження: Р. Гусев

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «У матчі з "Динамо" скасували два м"ячі "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути