субота, 11 грудня 2021 12:29

У Марлоса не буде прощального матчу за "Шахтар"

У Марлоса не буде прощального матчу за "Шахтар"
Марлос відіграв за "Шахтар" сім сезонів. Фото: "Шахтар"

Син гравця "Шахтаря" Марлоса попрощався з друзями по футбольній академії "Кудрівка" на тлі чуток про від'їзд півзахисника до Бразилії.

Дружина Марлоса - Ана виставила відео у себе в Instagram, на якому Бернардо - син 33-річного півзахисника "Шахтаря" попрощався з однолітками.

На Instagram-сторінці академії опублікували ще кілька відео, де хлопчики з Кудрівки влаштували йому напутній коридор, а тренер Бернардо поставив футболістові-початківцю свій автограф на м'ячі, після чого була остання командна фотосесія в повному складі.

У Марлоса наприкінці грудня цього року закінчується контракт із "Шахтарем". Бразильська преса пов'язує хавбека з "Інтернасьоналом", де грає інший екс-гірник - Тайсон.

Марлос грає за "Шахтар" із 2014 року. За сім сезонів півзахисник провів у оранжево-чорній футболці 287 матчів, записав на свій рахунок 139 результативних дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренером "Дніпра-1" зацікавилися росіяни

Сьогодні 11 грудня "Шахтар" має зіграти свій останній матч цього року проти "Олександрії", але команда Де Дзербі вирушила на гру без Марлоса, що означає лише одне – натуралізований бразильець не матиме прощального матчу за донецький клуб.

Зараз ви читаєте новину «У Марлоса не буде прощального матчу за "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути