середа, 02 червня 2021 18:47

У кожного своя правда – Ребров про конфлікт із президентом "Ференцвароша"

У кожного своя правда – Ребров про конфлікт із президентом "Ференцвароша"
У Реброва зіпсувалися стосунки з керівництвом "Ференцвароша". Фото: fradi.hu

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров в розмові зі zbirna.com розповів про причини конфлікту з керівництвом клубу. Наприкінці сезони з'явилися розмови про відставку Реброва й сварку з президентом клубу.

- Президент "Ференцвароша" Габор Кубатов сказав, що ще на початку лютого ви передали через свого агента, що не плануєте працювати в клубі після закінчення сезону. Чи так було насправді? Наскільки його слова відображають істину?

У кожного своя правда. Я довго мовчав і не хотів це все коментувати, але, мабуть пора.

На початку сезону я сказав президенту, що не згоден з деякими речами щодо трансферної політики. Вважаю, що після трьох чемпіонських титулів, після виходів в Лігу Європи і Лігу чемпіонів точно заслуговую, щоби перед запрошенням нових гравців моя думка була почута. Президент мене запевнив, що не буде ніяких трансферів без моєї згоди, а після цього клуб підписав ще одного новачка.

Я на це, звичайно, відреагував і сказав своєму агенту, що далі так працювати не буду. Слів про те, що я йду - не було. Я хотів зустрітися і вирішити всі питання. Минуло вже 4 місяці, а зустріч так і не відбулася, хоча президент не раз говорив журналістам, що хоче зі мною поговорити.

Перед стартом минулого сезону у мене були дуже хороші пропозиції від дуже хороших клубів. Але у мене такий характер - якщо працюю з кимсь, вірю в цих людей, то не можу просто так розірвати контракт.

- Може, вас підштовхують до того, щоб ви пішли самі? Просто не хочуть платити компенсацію.

По-перше, про це можна тільки здогадуватися. По-друге, сума цієї компенсації не така вже й велика, далеко не мільйон.

Я не збирався йти з "Ференцвароша", мені подобалося тут працювати. Однак, якщо клуб щось говорить гравцям за моєю спиною, значить, цей клуб вже зробив якийсь вибір. Я планую бути в Будапешті 8 червня, як і було домовлено раніше. Може, тоді і будуть якісь пояснення.

- АЕК, "Тоттенгем", клуби з Еміратів. Ви вже почали переговори з новими роботодавцями?

Ні. Якісь пропозиції є, але я всім відповідаю тільки одне - у мене діючий контракт з "Ференцварошем". Як тільки він буде розірваний, то ми неодмінно поговоримо, - сказав Ребров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного року Ребров змінить Луческу в "Динамо"

Ребров тренував "Динамо" з 2014 по 2017 роки. В Угорщині він тричі приводив "Ференцварош" до золотих медалей. У минулому році клуб після 25-річної перерви знову грав в Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «У кожного своя правда – Ребров про конфлікт із президентом "Ференцвароша"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути