пʼятниця, 15 березня 2013 14:58

У Кержакова вкрали 330 мільйонів рублів

У Кержакова вкрали 330 мільйонів рублів
Футболіст "Зеніта" визнаний потерпілим у цій справі ФОТО: ria.ru

Форвард пітерського "Зеніту" і збірної Росії з футболу Олександр Кержаков втратив 330 мільйонів рублів, які лежали на його рахунках у "Газпромбанку". ГУ МВС по Санкт-Петербургу і Ленінградській області порушило кримінальну справу за фактом шахрайства, і Кержаков уже визнаний у цій справі потерпілим. Про це повідомляє інтернет-видання "Фонтанка.ру".

На початку 2013 року Кержаков виявив, що він не може заплатити за іпотеку за квартиру, так як його банківський рахунок порожній. Отримавши виписку по рахунку та платіжні доручення, Кержаков виявив, що не пам'ятає деякі платежі на великі суми, які здійснювалися від його імені. Крім того, на деяких платіжних дорученнях Кержаков не впізнав свій підпис. За словами адвоката спортсмена Ігоря Решетникова, фахівець-графолог прийшов до висновку, що підпис Кержакова на цих документах підроблений.

Кержаков вважає, що його гроші переведені бізнесмену Михайлу Суріну, генеральному директору ТОВ "Модуль", яке будувало нафтопереробний завод у Воронезькій області. Кержаков інвестував у будівництво заводу приблизно 100 мільйонів рублів за порадою колишнього депутата Воронезької обласної думи Руслана Лісних. Юридично інвестиція була оформлена як безвідсоткова позика Суріну.

Яке відношення мають платіжні доручення з підробленим підписом до договору з Суріним, "Фонтанка.ру" не уточнює. На яких умовах з рахунку Кержакова були перераховані решта грошей, також не повідомляється. Кримінальну справу за фактом шахрайства в особливо великому розмірі було порушено на початку лютого.

Влітку 2012 року Кержаков продовжив контракт з "Зенітом" до кінця сезону-2015/16. Журнал Forbes писав, що футболіст заробляє 5,5 мільйона доларів на рік.

Зараз ви читаєте новину «У Кержакова вкрали 330 мільйонів рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути