субота, 11 квітня 2009 12:59

У Хунтелаара народився син-богатир

У Хунтелаара народився син-богатир

У "Реалі" - поповнення. 25-річний голландський нападаючий Клаас-Ян Хунтелаар, який перейшов в "королівський клуб" в січні, став татом.

Футболіст останнім часом перетворився на улюбленця місцевих уболівальників: і голи забиває, і конфлікт з Роббеном залагодив, і ось тепер - спадкоємця отримав. Пологи пройшли успішно, кохана Хунтелаара подарувала йому хлопчика майже в 4 кілограми вагою. З чим його, безумовно, можна привітати.


Довідка "Gazeta.ua"

Клаас-Ян Хунтелаар (нідерл. Klaas-jan Huntelaar; народився 12 серпня 1983 року у Вор-дремпті, Нідерланди) - голландський професійний футболіст, нападаючий мадридського "Реала" і національної збірної Нідерландів. Хунтелаар є зіркою голландського футболу, в чемпіонатах країни 2005/06 і 2007/08 років він забив по 33 голи і став найкращим бомбардиром чемпіонату.

На початку грудня 2008 року було оголошено про те, що "Аякс" і "Реал Мадрид" досягли угоди про трансфер футболіста, 4 грудня пройшла церемонія, в якій нідерландський футболіст був офіційно представлений як гравець "Королівського клубу" і отримав футболку з номером 19.

За матеріалами terrikon.dn.ua, "Реал" Мадрид
Зараз ви читаєте новину «У Хунтелаара народився син-богатир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути