субота, 21 березня 2020 13:25

У Джошуа немає підборіддя – Арум

У Джошуа немає підборіддя – Арум
Боб Арум э промоутером Ломаченка й Лопеса. Фото Рейтер

Президент промоутерської компанії Top Rank Боб Арум не вірить в майбутнє чемпіона світу за версіями WBA, WBO і IBF в хевівейті Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО). Американець впевнений в тому, що його підопічний Кубрат Пулєв (28-1, 14 КО) зможе скористатися вразливістю підборіддя Джошуа в їх майбутньому поєдинку. Арума цитує xsport.ua

"У Джошуа немає підборіддя. Я знав про це ще до першого бою Ентоні проти Енді Руїса. Ми влаштовували всі попередні поєдинки Руїса за винятком бою з Олександром Димитренко. Так що ми відмінно знаємо Енді.

Ми усвідомлюємо, наскільки він хороший і чого йому не вистачає. Ми знаємо, що у Руїса швидкі руки і досить міцне підборіддя, але він не нокаутер. Повірте мені, подивіться на його рекорд. Він бився з багатьма посередніми бійцями і не міг відправити їх у нокаут.

Той факт, що Руїс нокаутував Джошуа, демонструє мені, що в Ентоні дуже вразливе підборіддя. Якщо порівнювати Руїса з Пулєвим, то Кубрат набагато кращий боєць. Якщо Енді зміг нокаутувати Джошуа, то у Пулєва будуть ще вищі шанси зробити це".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не збираюся чекати на Ломаченка" - Теофімо Лопес

Бій Джошуа і Пулєва спочатку був запланований на літо цього року.

Зараз ви читаєте новину «У Джошуа немає підборіддя – Арум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути