пʼятниця, 22 липня 2011 11:59

"У другому таймі "Ворскла" берегла сили" - Павлов

"У другому таймі "Ворскла" берегла сили" - Павлов

Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов, коментуючи перемогу над північноірландським "Глентораном" (3:0) у матчі-2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, дав зрозуміти, вихід у третій відбірний раунд турніру дався його команді достатньо легко, але зазначив, що в наступному етапі "Ворсклі" доведеться змагатися з куди серйознішим суперником.

"Радий, що з найменшими втратами ми пройшли "Гленторан". Через два дні нас чекає важка гра з донецьким "Металургом", тому, можливо, другий тайм вийшов не таким видовищним, але ми, за великим рахунком, вже берегли сили.

Дай Бог, щоб найближчим часом поправився Краснопьоров - нам його сьогодні дуже не вистачало. Але в той же час я радий за молодь, якій ми довіряємо, і яка поки виправдовує ці надії. Також тішить, що ми в третьому єврокубковому матчі поспіль здобуваємо перемогу. Наскільки мені не зраджує пам'ять, такого результату "Ворскла" раніше ніколи не досягала.

Можу сказати, що наше протистояння з "Глентораном" мені особливо нічим не запам'яталося, але от про нашого наступного суперника - ірландський "Слайго Роверс" - ніхто з журналістів уже не скаже, що там грають любителі. Це дуже сильний клуб.

Ви повинні пам'ятати, з якими проблемами київське "Динамо" впоралося з іншим представником цієї країни - "Дрогедою". Кияни тоді ледве-ледве пройшли в наступний раунд. Так от "Слайго Роверс" на голову сильніше "Дрогеди". Тому нас чекає дуже сильний суперник", - зазначив Павлов на прес-конференції після поєдинку з "Глентораном".

Раніше стали відомі всі пари 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Перші матчі пройдуть 28 липня, матчі-відповіді - 4 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"У другому таймі "Ворскла" берегла сили" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути