субота, 10 серпня 2013 16:54

У "Чорноморці" розкритикували наданий "Динамо" автобус

У "Чорноморці" розкритикували наданий "Динамо" автобус
Одесити грунтовно "пройшлися" по динамівському автобусу. Фото: sport-xl.net

Одеський "Чорноморець" на офіційному сайті висловив невдоволення наданим команді автобусом перед грою Прем'єр-ліги між київським "Динамо" та одеситами.

"Автобус, наданий київським Динамо для "моряків", м'яко кажучи, не дотягував до рівня столичного клубу. Мало того, що транспортний засіб простояв на осонні кілька годин, і коли одеська команда увійшла в салон, то опинилася в справжній духовці. Так ще й кондиціонер цього "лайнера" ??працював в якомусь щадному режимі, знижуючи температуру з надзвичайно малою швидкістю.

Під стать їй був і темп руху автобуса Києвом. Гаразд би ми їхали заповненими транспортом вулицями, ні - жодних "пробок" або "тягучок" не спостерігалося.

Водій "витискав максимум" з апарату, який явно потребує ремонту, але при цьому подумалося, що на возі, запряженому парою волів, одесити могли б доїхати швидше", - повідомляє офіційний сайт.

Нагадаємо, матч п'ятого туру між "Динамо" і "Чорноморцем" відбудеться в неділю, 11 серпня. Початок матчу на НСК Олімпійський в 19:30. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «У "Чорноморці" розкритикували наданий "Динамо" автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути