пʼятниця, 20 березня 2009 16:30

У Бразилії покараних футболістів одягають в рожеві плаття

Головний тренер бразильського "Фігейренсе" Роберту Фернандеш застосував незвичайну форму покарання своїх гравців, які, на його думку, недостатньо старанно працювали на тренуванні.

Наставник команди з південного штату Санта-Катаріна ввів в команді штрафну форму - рожеве жіноче плаття. Гравцеві, що не виклався на 100 відсотків на тренуванні, наступного дня доведеться відпрацьовувати штрафні удари та техніко-тактичні елементи в досить незвичайному для футболіста наряді.

Першому рожеве платтячко довелося натягнути поверх звичної форми півзахисникові Жаїру, який став на цілий день об"єктом жартів товаришів по команді.

Фернандес підкреслив, що ідея застосувати незвичайну форму покарання належить не йому, а самим футболістам. За словами Фернандеса, при попередньому тренерові "Фігейренсе" Алешандре Гальо гравець, який гірше за всіх виглядав на тренуванні, надягав на наступне заняття футболку з написом "хвалько" ("fanfarrao").

У 16 матчах чемпіонату штату Санта-Катаріна "Фігейренсе" набрав 23 очки. За два тури до закінчення турніру "Фігейренсе" займає в першості штату шосте місце.

Gazeta.ru, ІТАР-ТАРС

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії покараних футболістів одягають в рожеві плаття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути