Ексклюзиви
субота, 27 лютого 2021 10:45

У "Аталанті" виник новий конфлікт між тренером і гравцем

У "Аталанті" виник новий конфлікт між тренером і гравцем
Практика показує, що з Джанп'єро Гасперіні гравцям краще не конфліктувати. Фото: Reuters

В "Аталанті" – клубі Руслана Малиновського та Віктора Коваленка - новий конфлікт. Після відходу Алехандро Гомеса з тренером конфліктує словенець Йосип Ілічич.

У матчі Ліги чемпіонів проти "Реала" словенець вийшов на заміну, але вже через 30 хвилин був був знятий з гри. Гасперіні пояснив своє рішення тактичною необхідністю. "У кінцівці гри я думав тільки про те, щоб зміцнити нашу лінію оборони. Але, на жаль, відразу після заміни ми пропустили", - сказав головний тренер "Аталанти" після закінчення зустрічі.

Однак за інформацією італійської преси, між Гасперіні і Ілічичем сталася словесна перепалка. Перед тим, як замінити Йосипа, Гасперіні крикнув йому: "Перестань скаржитися і зроби хоч що-небудь!"

Ілічич і правда діяв не кращим чином - за півгодини гри торкнувся м'яча 29 раз і примудрився зробити 12 втрат. Відразу ж після заміни Йосип відправився у роздягальню. В цей самий час Ферлан Менді забивав м'яч, який став для "Реала" переможним.

Коли між Гомесом і Гасперіні виник конфлікт, Ілічич нібито встав на бік аргентинця. Цілком можливо, що тренер не забув цього. Статистика побічно підтверджує цю гіпотезу: починаючи з середини грудня (коли і стався конфлікт), Ілічич вийшов в стартовому складі "Аталанти" лише 9 разів в 20 матчах.

Найближчі ігри покажуть, наскільки все серйозно. Два місяці тому Йосип вже пропускав декілька зустрічей - з метою профілактики Гасперіні "дав йому відпочити". При цьому справжня причина відсутності Ілічіч не розкривається. Спочатку повідомлялося, що у словенця травма спини. Потім Гасперіні уточнив, що у гравця ангіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбітр допоміг "Реалу" переграти "Аталанту". "Сіті" розібрався з "Боруссією"

Можливо, конфлікт з Ілічичем дасть шанс українцям Руслану Малиновському і Віктору Коваленку, який ще не виходив на поле у футболці "Аталанти".

Зараз ви читаєте новину «У "Аталанті" виник новий конфлікт між тренером і гравцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути