вівторок, 23 квітня 2013 12:14

"Тягнибок дуже добре грає у баскетбол" - Лубківський

"Тягнибок дуже добре грає у баскетбол" - Лубківський
Маркіян Лубківський назвав політиків-баскетболістів ФОТО: lenta.newsper.net

Директор турніру ЄвроБаскет-2015 Маркіян Лубківський провів першу офіційну прес-конференцію присвячену турніру. Маркіян Романович розповів про правовий аспект проведення першості.

"Для нас дуже важливо створити відповідну нормативну базу у співпраці з центральними органами влади, з українським урядом для того, щоб успішно провести ЄвроБаскет. Сьогодні триває робота над законом про "Організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року в Україні".

Інші нормативні акти також ініціюються нами спільно з колегами з уряду. Вони створять відповідну базу для того, щоби забезпечити реалізацію проектів у різних сферах — безпека, захист інтелектуальної власності чи багато інших аспектів про які треба вже думати сьогодні."

Лубківський сподівається, що цей закон буде прийнятий уже найближчим часом.

"ЄвроБаскет, як і Євро-2012, немає нічого спільного з політикою. Хоча ви можете мені заперечити і сказати, що це не зовсім так. Я сподіваюсь, що цей закон буде прийнятий. По-перше, він регулюватиме такі важливі проекти, як волонтеріат. Під час Євро-2012 волонтери працювали саме завдяки подібному закону."

Маркіян Романович відзначив, що серед українських політиків є багато баскетболістів.

"Прекрасно грає у баскетбол Сергій Льовочкін. Юрій Колобов — взагалі професіонал у цій грі. Дуже добре грає Олег Тягнибок. Як і Валентин Наливайченко та Сергій Ларін. Думаю, всі ці люди допоможуть прийняти цей закон найближчим часом."

Нагадаємо, ЄвроБаскет пройде у шести містах України — Києві, Львові, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську та Одесі у вересні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «"Тягнибок дуже добре грає у баскетбол" - Лубківський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути