середа, 20 листопада 2013 13:38

Тріумф Дешама, сльози синьо-жовтих: збірна України не їде в Бразилію
45

Фото: Reuters

Національна збірна України з рахунком 0:3 програла на виїзді команді Франції у матчі-відповіді плей - офф кваліфікації чемпіонату світу-2014. Перший матч у Києві завершився перемогою українців з рахунком 2:0 і за сумою двох матчів на мундіаль до Бразилії їдуть французи, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Господарі поля потужно почали гру і вже на 3-й хвилині П'ятов врятував ворота української команди після діагонального удару Вальбуена з кута штрафного. Потім двічі вище воріт головою били Погба і Бензема.

На 22-й хвилині збірна Франції повела в рахунку. Рібері пробив низом з лінії штрафного, Пятов витягнув м'яч з кута, але відбив майже перед собою і Сахо з метра переправив м'яч у сітку. Через сім хвилин Бензема забив другий гол французів, але арбітр відмінив взяття воріт через офсайд. Останнього, як показав повтор, не було.

Але Бензема все-таки забив на 34-й хвилині. У результаті чергової метушні французький форвард опинився один перед П'ятовим і розстріляв ворота українців. І саме в цьому моменті Бензема був у положенні поза грою, але в цей раз арбітр промовчав.

Лише перед самою перервою українці мали два моменти, щоб забити. Зозуля у штрафному боровся з Сахо і захисник таки встиг перешкодити пробити нашому форварду, а Ярмоленко після подачі кутового пробив у Дебюші.

У другому таймі був вилучений Євген Хачеріді, який зірвав атаку Рібері і отримав друге попередження. Українська оборона продовжувала тріщати по швах і на 71-й хвилині у ворота українців влетів третій м'яч - дубль оформив Сахо.

Забити в час, що залишився у збірної України не було жодного шансу. Французи впевнено довели матч до перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Тріумф Дешама, сльози синьо-жовтих: збірна України не їде в Бразилію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути