субота, 14 липня 2012 10:54

Тренер запорізького "Металурга" залишив клуб

Тренер запорізького "Металурга" залишив клуб
Разом з Бузником пішов помічник та четверо гравців ФОТО: ffu.org.ua

Заслужений тренер України Анатолій Бузник, який трьома днями раніше був затверджений в якості виконуючого обов'язки головного тренера запорізького "Металурга", залишив клуб.

Як повідомляє офіційний сайт запорізької команди, тренер пішов з власної ініціативи, а разом з ним розташування "Металурга" залишили його помічник Віктор Догадайло і гравці - Віталій Рева, Руслан Бідненко, Олександр Кочура та Андрій Запорожан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький "Металург" визначився з головним тренером

"Керівництво клубу до останнього моменту сподівалося, що тренер і помічник, які готували команду до сезону, залишаться біля керма і вилетять на гру до Луганська, однак цього не сталося. Виліт чартеру був затриманий. Подібний крок став повною несподіванкою для всіх, тим більше що ще о 15.00 вищезазначені фахівці разом з командою були на службі в Свято-Андріївському кафедральному соборі, яку провів спеціально для "Металурга" Високопреосвященний Лука, архієпископ Запорізький і Мелітопольський, благословив колектив.

О 22.30 команда благополучно прибула в аеропорт призначення і розмістилася в готелі "Дружба плюс". Настрій у колективі гарний, всі здорові і налаштовані на першу гру сезону. "- говориться в повідомленні на сайті "Металурга".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заяєв став спортивним директором запорізького "??Металурга"

Керувати грою команди у матчі проти "Зорі" з тренерської лави будуть Володимир Хохлов, Ігор Лучкевич та Віктор Жук. Допоможе їм спортивний директор Анатолій Заяєв.

Зараз ви читаєте новину «Тренер запорізького "Металурга" залишив клуб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути