пʼятниця, 30 серпня 2019 08:09

"Треба запросити "Шахтар" у Прем'єр-лігу" – вболівальники "Сіті" обурені результатами жеребкування

"Треба запросити "Шахтар" у Прем'єр-лігу" – вболівальники "Сіті" обурені результатами жеребкування
Минулого року "Шахтар" програв "Сіті" – 0:6

Вболівальники "Манчестер Сіті" обурені результатами жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Багато з них побоювалися, що їм може знову випасти "Шахтар". Так воно і вийшло. Український і англійський клуб зіграють між собою на груповому етапі вже третій сезон поспіль. Англійці не можуть повірити, що таке взагалі можливо, адже грати проти однієї команди три роки поспіль - це страшенно нудно. Фанати "городян" вважають, що УЄФА потрібно розробити таку систему, при якій одні і ті ж команди не будуть зустрічатися два сезони поспіль.

Про це пише footboom.com

Rey: Потрібно "Шахтар" запросити в чемпіонат Англії грати. Замість "Манчестер Юнайтед". Наші закляті вороги все одно не здатні навіть за місце в зоні Ліги чемпіонів боротися, а грошей витрачають так багато, що вистачить на кілька команд. А ось "Шахтар" пограє сезон у нас в чемпіонаті, опуститься в Чемпіошіп і більше ми ніколи не будемо проти нього грати.

Evan: Зустрічі "Манчестер Сіті" і "Шахтаря" - це найкраща історія любові в Лізі чемпіонів! Наші клуби не можуть жити один одного і ось уже три сезони поспіль чекають ці швидкоплинні побачення, щоб попрощатися знову до наступної осені.

Jake: Навіщо взагалі проводити жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, якщо все заздалегідь розуміють, що "Манчестер Сіті" буде грати проти "Шахтаря" знову і знову. Таке відчуття, що це ніколи не припиниться.

Morris: Не думав, що Ліга чемпіонів може бути такою нудною та одноманітною. Три роки поспіль грати з "Шахтарем" - це знущання над "Манчестер Сіті". Хтось повинен дати зрозуміти УЄФА, що це неприпустимо.

Lloyd: Хто там у "Шахтаря" головний конкурент в чемпіонаті України? "Динамо"? Потрібно їм встигнути віддати в оренду 3-4 крутих гравця, щоб вони виграли чемпіонський титул, і "Шахтар" в наступному сезоні не грав в Лізі чемпіонів. А то нам в наступному році знову виберуть Донецьк в суперники.

Cityfan: Скільки голів потрібно забити "Шахтарю", з яким рахунком потрібно розгромити цей клуб, щоб УЄФА нас більше з ними не зводило в одній групі? Це схоже на якесь знущання з боку європейських футбольних чиновників.

Prave: "Динамо" Загреб виглядає головним аутсайдером групи. Не здивуюся, якщо вони взагалі не наберуть жодного очка. "Аталанта" для мене - це загадка. Навіть не уявляю, чого чекати від цієї команди, але можу припустити, що нудно з ними не буде. А ось "Шахтар" з кожним роком слабше. У них не було ніяких топ-покупок, немає сильних гравців. Це та сама команда, яка пропустила від нас 9 голів в минулий раз, тільки з новим тренером.

Robson: Навіть якщо Гвардіола випустить дубль у всіх 6 матчах цієї групи, то "Манчестер Сіті" все одно пройде далі. Про "Шахтар" все все знають, тут питання лише в тому, скільки голів ми їм заб'ємо. Про "Динамо" я думаю приблизно також. Команда цікава, але занадто слабка, щоб боротися з "Сіті". "Аталанта"? Вони можуть здивувати, але поки що я їх вважають аутсайдером групи. Цілком реально, що "Манчестер Сіті" виграє все 6 матчів, а решта команд обміняються домашніми перемогами. Загалом, в цій групі буде цікаво всім, крім англійських уболівальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" дізнався суперників у Лізі чемпіонів

Жеребкування Ліги чемпіонів, яке відбулася вчора, визначила в суперники "Шахтарю" "Манчестер Сіті", "Динамо" Загреб і "Аталанту".

Зараз ви читаєте новину «"Треба запросити "Шахтар" у Прем'єр-лігу" – вболівальники "Сіті" обурені результатами жеребкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути