понеділок, 22 серпня 2011 11:06

Травма Джоковича не дозволила сербові виграти черговий "Мастерс"

Переможна серія сербського тенісиста Новака Джоковича, яка становила 16 матчів, перервалася. 21 серпня Джокович програв британцеві Енді Маррею у фіналі турніру в американському Цинциннаті.

За рахунку 4:6, 0:3 серб, який займає перше місце в світовому рейтингу, відмовився від боротьби через травму плеча, повідомляє офіційний сайт Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP).

Після матчу Джокович зізнався, що він дуже засмучений у зв'язку тим, що не зміг завершити матч. При цьому сербський тенісист відзначив, що сподівається залікувати травму до початку US Open (останньому в сезоні турніру "Великого шолома"), який стартує в Нью-Йорку через тиждень.

Усього в сезоні-2011 Джокович здобув 57 перемог і зазнав двох поразок. Цього року сербський тенісист виграв два турніри - Australian Open і Уїмблдон.

Що стосується Маррея, то він в 2011 році виграв два турніри АТР.

У новому рейтингу в топ-5 піднявся іспанець Давід Феррер. Перша четвірка змін не зазнала: Джокович, Надаль, Федерер, Маррей. Українець Олександр Долгополов залишився 22-м, Стаховський виграв одну позицію. Зараз він 41-й.

Зараз ви читаєте новину «Травма Джоковича не дозволила сербові виграти черговий "Мастерс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути