вівторок, 31 липня 2007 11:54

Транспортна інфраструктура до Євро-2012 обійдеться Києву в 7,5 мільярда доларів

Київська міська державна адміністрація оцінює підготовку транспортної інфраструктури до чемпіонату Європи по футболу в 2012 році в 37,8 млрд. гривень (близько 7,5 млрд. доларів), повідомляє www.football.ua.

- У цю суму закладається вартість будівництва нових транспортних розв"язок і мостів, реконструкція старих, оновлення рухомого складу наземного суспільного транспорту і метро, а також будівництво нових станцій метрополітену, – розповів перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко.

В той же час Голубченко важко назвати загальну вартість підготовки міста до Євро-2012 по всіх сферах. Він додав, що загальна вартість буде відома після підготовки адміністрацією програми підготовки до чемпіонату.

Адміністрація за планом повинна скласти цю програму протягом двох тижнів, тобто до 15 серпня, а потім її допрацьовуватиме і уточнюватиме.



Зараз ви читаєте новину «Транспортна інфраструктура до Євро-2012 обійдеться Києву в 7,5 мільярда доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути