пʼятниця, 07 листопада 2008 19:55

Томпсон готовий побити Віталія Кличка, щоб взяти реванш у Володимира

Американський важковаговик Тоні Томпсон заявив, що хоче добитися матчу-реваншу з Володимиром Кличком. Про це повідомив сайт champion Eastsideboxing.com.

"13 грудня мене чекає поєдинок проти колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Джеймса Тоні. Це дуже серйозний суперник. Не зважаючи на те, що в надважкому дивізіоні справи у Тоні не складаються, він небезпечний. Але я оптиміст і сподіваюся перемогти, щоб завоювати право на матч-реванш з Володимиром Кличком", - зазначив боксер.

"Я не хочу виправдовуватися, але в поєдинку з українцем я бився з травмованою ногою, про що ніхто не знав, і це не дало мені можливості реалізувати план на бій. Вже після того поєдинку мені зробили операцію.

Зараз почуваюся набагато краще і хочу отримати ще один шанс перемогти Кличка. Я навіть згоден провести бій з Віталієм Кличком, якщо перемога в ньому гарантує мені зустріч з Володимиром", - додає Томпсон.

Нагадаємо, 13 липня Тоні Томпсон у своєму останньому поєдинку технічним нокаутом поступився чемпіону світу за версіями WBO і IBF у надважкій вазі Володимиру Кличку.

Зараз ви читаєте новину «Томпсон готовий побити Віталія Кличка, щоб взяти реванш у Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути