понеділок, 20 липня 2009 18:09

Томенко підтвердив корупційний характер реконструкції НСК "Олімпійського"

Томенко підтвердив корупційний характер реконструкції НСК "Олімпійського"

Тимчасова слідча комісія парламенту відносно НСК "Олімпійський" встановила факти організаційних і фінансових зловживань під час реконструкції спортивного комплексу. Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє його прес-служба. За його словами, розслідування, проведене Комісією, фактично підтвердило "тіньовий і корупційний характер ухвалення рішень" при реконструкції НСК "Олімпійський".

"Несподіванкою стало те, що за останній період не відбулося жодного засідання наглядової ради НСК "Олімпійський. Виникає питання, хто і тоді визначає стратегію і контролює цю роботу", - сказав Томенко.

На його думку, "найбільш цинічним є той факт, що 19 грудня 2008 року було підписна додаткова угода, яка передбачала проведення і освоєння робіт до 25 грудня 2008 року".

"Серед успішного освоєння засобів - підготовка робочого проекту "Туалет N 1" вартістю 262 тис.200 євро, підготовка робочого проекту "Артезіанська свердловина" понад 393 тис. євро", - сказав Томенко. На його переконання, якщо у справі реконструкції НСК "Олімпійський" чиновники не змогли забезпечити прозорий механізм ухвалення рішень, то уряд повинен вивчити це питання за участю Комісії й ухвалити "адекватні рішення".

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко підтвердив корупційний характер реконструкції НСК "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути