середа, 16 вересня 2009 13:58

Тимощука визнали найкращим у матчі з "Маккабі"

Тимощука визнали найкращим у матчі з "Маккабі"

За підсумками кожного ігрового дня Ліги чемпіонів, на офіційному сайті УЄФА з"являються оцінки всім гравцям команд, які брали участь в матчах, що відбулися. Окрім цього, відвідувачі сайту мають можливість визначити найкращого гравця матчу. За підсумками першого ігрового дня в Лізі чемпіонів, український півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук був визнаний найкращим гравцем матчу "Маккабі" - "Баварія" і отримав приз Heineken Man of the Match.

У матчі проти "Маккабі", в якому "Баварія" здобула переконливу виїзну перемогу з рахунком 3:0, Тимощук, відігравши повний поєдинок, продемонстрував хороші організаційні здібності в підготовці атак, а також надійну гру в оборонних діях.

У дебютній грі Ліги чемпіонів за баварський клуб, український півзахисник взяв участь в підготовці до першого голу, після довгої передачі в штрафну, в результаті боротьби м"яч відскочив до ван Бюйтена, який відкрив рахунок. У переможній грі Анатолій Тимощук віддав 62 передачі, 50 з яких були точними - 81% точності (3-й результат в команді), а також подолав дистанцію в 10.65 км.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Тимощука визнали найкращим у матчі з "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути