неділя, 09 серпня 2009 10:17

Тимощук відіграв за "Баварію" 10 хвилин

Тимощук відіграв за "Баварію" 10 хвилин

Анатолій Тимощук дебютував у складі "Баварії" в матчі першого туру чемпіонату Німеччини проти "Хоффенхайма". Українець з"явився на полі за десять хвилин до фінального свистка, замінивши Марка ван Боммеля.

В цілому, перемогу в цій захоплюючій зустрічі могли взяти, як господарі, так і гості. Проте фінальний свисток зафіксував нічийний результат - 1:1. Запоровши в дебюті першого тайму декілька відмінних можливостей відігратися, "Хоффенхайм" сам пропустив на 25-ій хвилині. Захисники "забули" у своїй штрафній Івіцу Оліча, який в торканні переправив м"яч під штангу.

Втім, ще до перерви підопічні Ральфа Рангніка зрівняли рахунок. Розмашиста атака "Хоффенхайма" завершилася відмінним ударом Обасі.

"Хоффенхайм" - "Баварія" - 1:1 (1:1)

Голи: Оліч, 25 (0:1), Обасі, 41 (1:1).

"Хоффенхайм": Хільдебранд, Бек, Шимуніч, Комппер, Ібертсбергер, Вайс (Вукчевіч, 62), Ворса, Саліховіч, Карлос Едуардо, Обасі (Террацціно, 87), Ібішевіч (Майкосуел, 67).

"Баварія": Рензінг, Лам, Ван Бюйтен, Бадштубер, Праньїч, Хаміт Алтинтоп, Ван Боммель (Тимощук, 80), Баумйоханн (Мюллер, 73), Швайнштайгер (Брафхейд, 84), Оліч, Гомес.

Попередження: Ван Боммель, 76, Мюллер, 90.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Тимощук відіграв за "Баварію" 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути