середа, 01 жовтня 2008 08:44

Тимощук вважає обидві поразки в Лізі чемпіонів незаслуженими

Півзахисник "Зеніту" Анатолій Тимощук після закінчення матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Реала" був незадоволений реалізацією моментів і суддівством швейцарського арбітра Массімо Бузакки.

"Не вистачило холоднокровної реалізації моментів. Атакуємо, створюємо відмінні можливості, але їх або не реалізовуєм, або нам не таланить. До того ж були присутні помилки арбітра. У епізоді з другим голом ван Ністелрой підробляє собі м"яч рукою, а суддя говорить, що це було неспеціально. Плюс не помічає гру рукою гравців "Реала" в своїй штрафній, а призначає штрафний в нашу сторону, дає жовту картку. Для мене це все незрозуміло", - наводить слова Тімощука "Чемпіонат.ру".

Тимощук також оцінив шанси "Зеніту" на вихід з групи і порівняв "Реал" з "Ювентусом", віддавши перевагу "королівському клубу": "Поки є шанси, потрібно боротися і йти до тієї мети, яку ми перед собою поставили, - виходу з групового етапу турніру. Ми показуємо хороший футбол, але, на жаль, немає результату. Повернемо обличчям до себе фортуну, поліпшимо реалізацію і виглядатимемо набагато могутнішими. Я думаю, що мадридська команда класом і підбором гравців буде вища за "Ювентус". Але обидві поразки однакові незаслужені".

Нагадаємо, що матч між "Зенітом" і "Реалом" завершився перемогою іспанської команди з рахунком 2:1.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук вважає обидві поразки в Лізі чемпіонів незаслуженими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути