Ексклюзиви
пʼятниця, 03 червня 2016 16:17

Тимощук дуже хотів би попрацювати у "Зеніті" - Луческу

Тимощук дуже хотів би попрацювати у "Зеніті" - Луческу
У мене чудові взаємини з Тимощуком - Луческу

Головний тренер "Зеніту" Мірча Луческу вважає, що півзахисник "Кайрата" і капітан збірної України Анатолій Тимощук хотів би попрацювати в його команді.

В Анатолія Тимощука через півроку закінчується контракт з "Кайратом". Чи може він увійти до тренерського штабу "Зеніта"?

"У мене чудові взаємини з Тимощуком. Це був перший великий трансфер у "Шахтарі". Президент донецького клубу до цього не хотів нікого продавати, але я допоміг Анатолію в здійсненні переходу. Це сталося після товариського матчу. Дік Адвокат підійшов до нас і запитав, чи можна придбати Тимощука. Я подумав: "Зеніт" - великий клуб, чому б цього не зробити?". Він потрапив у "Зеніт", і весь цей час я перебуваю з ним у чудових стосунках. У нього багато пропозицій, в тому числі і в Україні, і від Федерації футболу України. Але я знаю, що він дуже хотів би попрацювати у "Зеніті".

Чи ввійде у ваш тренерський штаб Сергій Семак?

"Я прийшов сюди не для того, щоб від когось відмовлятися. Навпаки, я спробую наблизити до себе всіх, хто працює у клубі. Я не з тих тренерів, які приходять і починають чистку. Поки я не дізнаюся потенціал кожного з людей, не прийму рішення щодо їх майбутнього. Структура клубу залишиться тією ж".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу пішов із "Шахтаря" й очолив "Зеніт"

Зараз ви читаєте новину «Тимощук дуже хотів би попрацювати у "Зеніті" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути