Ексклюзиви
неділя, 18 грудня 2011 13:54

Тимощук може не зіграти в 1/8 Ліги Чемпіонів

Тимощук може не зіграти в 1/8 Ліги Чемпіонів

УЄФА може скасувати матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Баварією" і швейцарським "Базелем". Справа в тому, що ФІФА може виключити зі свого складу Федерацію футболу Швейцарії, яка відмовляється виконувати вимоги УЄФА.

На офіційному сайті УЄФА опубліковано звернення, в якому висловлюється надія на те, що питання будуть улагоджені до 13 січня. В іншому випадку до 22 лютого, коли має пройти перший матч 1/8 Ліги чемпіонів, буде прийнято додаткове рішення з приводу цього поєдинку.

Нагадаємо, що днями Спортивний арбітражний суд заборонив "Сьону" претендувати на відновлення в розіграші Ліги Европи-2011/12. Після винесеного рішення керівництво швейцарського клубу звернулося до цивільного суду з позовом про захист своїх прав, що ФІФА назвала юридичною образою.

Раніше УЄФА виключив "Сьон" з розіграшу турніру, оскільки на стадії відбіркового раунду в іграх брали участь гравці, які не мали права цього робити. Швейцарці намагаються добитися скасування цього рішення, а тепер ФІФА вимагає від Федерації футболу Швейцарії покарати команду.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук може не зіграти в 1/8 Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути