Ексклюзиви
субота, 06 листопада 2010 19:19

Тимощук допоміг "Баварії" уникнути поразки

Тимощук допоміг "Баварії" уникнути поразки
Мюнхенська "Баварія" зіграла на виїзді внічию з менхенгладбахською "Боруссією" з рахунком 3:3 в 11-му турі чемпіонату Німеччини з футболу, уникнувши поразки на 84-й хвилині, коли капітан команди Філіп Лам зрівняв рахунок з передачі екс-гравця "Шахтаря" і "Зеніта" Анатолія Тимощука.

Проблеми "Баварії" почалися з помилки воротаря Ханса-Йорг Бутта, яку на 5-й хвилині закинули за комір м'яча. Постарався Патрік Херманн з лівого флангу. Але вже на 11-й хвилині після навісу на дальню штангу у виконанні Тоні Крооса Маріо Гомес головою вколотив м'яч у ворота Крістофера Хаймерота. До кінця тайму Бастіан Швайнштайгер вивів "Баварію" вперед: на 40-й хвилині Даніель Праньїч, який підключився до атаки по лівому флангу, зробив пас низом у штрафний майданчик, і хавбек мюнхенців у боротьбі із захисником переправив м'яч п'ятою у ворота.

А на 43-й хвилині Швайнштайгер міг остаточно вирішити результат зустрічі: Хаміт Алтинтоп був збитий у штрафному майданчику господарів Себастьяном Шахтеном, і суддя призначив пенальті. Швайнштайгер розвів м'яч і воротаря по різних кутах, але потрапив у штангу. У перерві головний тренер "Боруссії" Міхаель Фронтцек зробив подвійну заміну: Шахтена змінив Рул Броуверс, а замість провідного форварда команди Мохамада Ідріссу вийшов Ігор Де Камарго.

Остання заміна спрацювала: на 56-й хвилині Де Камарго віддав гольовий пас на Марко Ройса, який зрівняв рахунок, а на 60-й хвилині вже сам бельгієць вивів господарів вперед, вийшовши після передачі Ройса один на один з Буттом і перегравши голкіпера "Баварії".

Уникнути поразки підопічним Луї ван Гала вдалося на 84-й хвилині, коли Філіп Лам отримав пас від Тимощука в штрафній площі і завдав точного удару в лівий кут.

"Баварія" набрала 16 очок і займає 9-е місце в чемпіонаті після 11 матчів. За підсумками туру її можуть випередити "Ганновер-96" і "Вердер", які мають гру в запасі. Менхенгладбахська "Боруссія" з 7 очками продовжує займати останній рядок у турнірній таблиці.

В інших матчах дня були зафіксовані такі результати:

"Гамбург" - "Хоффенхайм" - 2:1,

"Айнтрахт" - "Вольфсбург" - 3:1,

"Фрайбург" - "Майнц" - 1:0,

"Нюрнберг" - "Кельн" - 3:1.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Тимощук допоміг "Баварії" уникнути поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути