Ексклюзиви
вівторок, 10 листопада 2020 09:58

"Ти влетів напівсонному супернику 3 м'ячі!" - журналіст наїхав на Луческу після розгрому від "Шахтаря"

"Ти влетів напівсонному супернику 3 м'ячі!" - журналіст наїхав на Луческу після розгрому від "Шахтаря"
Мірча Луческу зміг вивести "Динамо" у Лігу чемпіонів. Фото: ФК "Динамо" Київ

Шеф-продюсер каналів "Футбол 1/2/3" Іван Гресько розкритикував головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після матчу УПЛ з "Шахтарем".

На думку Греська, румунський наставник не мав права жалітися на кадрові втрати, пов'язані з інфікуванням гравців "Динамо" коронавірусом.

"Рев'ю до класичного. Точніше, до післяматчевої пресконференції. Я бачив багато випадків, коли на таких заходах тренери пробують розігнати кров по венах.

Слухай, ти влетів напівсонному супернику 3 м'ячі. Ті жодного разу вище 3-ї передачі не включались. І не тому, що не хотіли. Просто не можуть зараз. І ти пробуєш щось говорити про COVID, фейрплей і "я би не грав".

А чому не говорив про це у Барселоні? У тебе на полі 7 збірників України, 1 Словенії, 1 Польщі і 1 Люксембурга. Хто тут резервіст? Нещерет? Та на протилежних воротах стояв такий самий Нещерет. Тільки з іншим прізвищем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" саме винне в ситуації з зараженням гравців коронавірусом - Луческу

Ти почав гру в якості лідера чемпіонату з 4-очковим відривом і за всю гру не створив жодного моменту. І ти кажеш про фейр-плей. На пресконференції якраз її бракувало.

Хацкевич і Михайличенко після 0:3 обов'язково були б фізруками. Блохіну би згадали біляш. А хтось обманює і хоче бажане видати за дійсне. Мізерні. Миттєві цілі. Не підтримую", - написав журналіст у Facebook.

"Динамо" поступилося "Шахтарю" - 0:3 у матчі 9-го туру УПЛ. Мірча Луческу не зміг розраховувати на 15 гравців футболістів команди через позитивні тести на коронавірус та травми.

Зараз ви читаєте новину «"Ти влетів напівсонному супернику 3 м'ячі!" - журналіст наїхав на Луческу після розгрому від "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути