четвер, 26 червня 2008 09:05

Терім уже думав про фінал

Терім уже думав про фінал

Головний тренер збірної Туреччини Фатіх Терім розповів, що, швидше за все, піде з національної команди, а також похвалив своїх підопічних, які віддали боротьбі всі сили у півфіналі з Німеччино (2:3).

- Я думав, що ми вийдемо у фінал. Вітаю своїх підопічних, які зіграли добре і технічно, і тактично. Ми віддали боротьбі всіх себе без залишку, але це футбол. Відразу четверо наших футболістів були дискваліфіковані. Я просто прошу підопічних грати у футбол і не звертаю уваги на картки. У кожній команді на поле виходять 11 гравців, і деякі завжди діють агресивніше, ніж інші. Ми провели хороший матч і зазнали образливої поразки. У німців відмінна команда, яка діяла дуже компактно. Але її гру нехай аналізують журналісти. Я засмучений поразкою в цьому божевільному матчі і не хочу займатися чужою справою.

Ми грали на перемогу, як і німці. Проте у них не було таких кадрових втрат. Можливо, не будь у нас стільки травмованих і дискваліфікованих, результат міг би бути іншим. Що б я не говорив, змінити вже нічого не можна. Іноді голкіпер теж помиляється, адже він жива людина. Давайте не забуватимемо, що Рушту Речбер отримав масу компліментів після перемоги над хорватами в серії пенальті. Програє завжди команда, а не один футболіст. Незабаром говоритиму з президентом Футбольної асоціації Туреччини про своє майбутнє. Швидше за все, я залишу збірну і відправлюся працювати в якийсь європейський клуб. Більше зможу сказати тільки після нашої очної бесіди. Нам дуже прикро покидати турнір, але я сказав своїм футболістам, що у них усе попереду.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Терім уже думав про фінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути