Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2012 17:52

Теніс. Катерина Бондаренко не пройшла у парний фінал в Хобарті

Теніс. Катерина Бондаренко не пройшла у парний фінал  в Хобарті

Сьогодні, 13 січня, в Хобарті (Австралія) на турнірі WTA Moorilla Hobart International в парному розряді відбулися півфінальні матчі.

Українка Катерина Бондаренко в парі з Анастасією Родіоновою, яка виступає за Австралію у наполегливому поєдинку поступилися з рахунком 6:7 (3), 6:3, 6-10 третьому сіяному, також інтернаціональному дуету Чіа-Йань Чань (Тайвань) / Марія Ераковіч (Нова Зеландія).

Матч тривав 1 годину 12 хвилин. Катерина та Анастасія зробили 4 брейки і п'ять разів упустили свою подачу. На їх рахунку одна подача навиліт і одна подвійна помилка, у їх суперниць - 3 ейси і 2 подвійні.

За перемогу на турнірі Чіа-Йань Чань і Марія Ераковіч посперечаються з румунською парою, посіяною під 4-м номером Ірина-Камелія Бегу/Моніка Нікулеску, які практично без боротьби вийшли у фінал. Їх суперниці, друга пара турніру Ярміла Гайдошова (Австралія)/Бетані Маттек-Сандс (США) за рахунку 3:1 у першому сеті відмовилися від продовження боротьби.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Катерина Бондаренко не пройшла у парний фінал в Хобарті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути