Ексклюзиви
середа, 18 травня 2011 15:40

Теніс. Долгополов вирвав путівку до чвертьфіналу Ніцци

Теніс. Долгополов вирвав путівку до чвертьфіналу Ніцци

Українець Олександр Долгополов на турнірі у французькій Ніцці переміг іспанця Пере Рібу - 7:6, 7:6.

Основні події на практично порожньому корті № 2 турніри в Ніцці почали розвиватися в третьому геймі. До цього суперники практично з ідентичним рахунком брали власні подачі, але потім Долгополову все-таки вдалося нав'язати боротьбу Рібі. Олександр тричі перебував за крок від того, щоб зробити брейк, ще два рази відігравався після "більше" у риби, і в підсумку з четвертої спроби все ж таки вийшов вперед - 3:2.

У наступному ж геймі брейк-пойнт був вже у іспанця, але Долгополов його успішно відіграв. Однак подаючи на сет Олександр, раптово почав допускати помилку за помилкою і програв гейм з рахунку 30:15 на свою користь.

Втім, коли справа дійшла до тай-брейка, наш тенісист виправився. Два міні-брейки, які Долгополов заробив по ходу тай-брейку, Ріба відіграв, проте за рахунку 5:6, тобто на сетболі українця, йому не вдалося виконати хорошу першу подачу і Олександр виграв вирішальне, сьоме очко.

У другій партії, точно так само, як і в першій, найцікавіше почало відбуватися в п'ятому геймі. На цей раз брейк вдалося зробити Рібі, проте він також не зумів утримати свою подачу до кінця сету, і у восьмому геймі Долгополов, заробивши потрійний брейк-пойнт, рахунок зрівняв - 4:4.

У результаті тенісистам знову довелося визначати переможця на тай-брейку, і знову з мінімальною перевагою перемогу здобув саме наш тенісист.

ATP. Ніцца (Франція). Грунт. Призовий фонд - € 450.000.

2-ге коло

А. Долгополов (Україна, 5) - П. Ріба (Іспанія) - 7:6 (7:5), 7:6 (7:5)

У той же час Сергій Стаховський не зумів пробитися до чвертьфіналу турніру. У другому колі українець програв представнику Голландії Робін Хаасе - 2:6, 4:6.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов вирвав путівку до чвертьфіналу Ніцци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути