середа, 13 січня 2010 14:53

Тенісисти запропонували скасувати Кубок Девіса

Тенісисти запропонували скасувати Кубок Девіса

Рада гравців Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) запропонувала заснувати Кубок світу з тенісу - змагання для національних збірних, яке покликане замінити Кубок Девіса. Про це заявив серб Новак Джоковіч, який займає третє місце в рейтингу ATP, повідомляє Reuters.

Джоковіч не розкрив деталі пропозиції, проте, за даними британських ЗМІ, формат турніру було розроблено компанією зі спортивного маркетингу, що базується в Мельбурні.

План передбачає заснування десятиденного турніру, який буде проводитися раз на два роки. 32 команди будуть розбиті на чотири групи. По чотири команди з групи виходять до наступного етапу, який буде проводитися за системою плей-офф.

Матчі між збірними будуть складатися з п"яти сетів, і в кожній грі будуть зобов"язані взяти участь як мінімум по два тенісисти кожної з команд.

Ряд провідних тенісистів підтримав пропозицію Ради гравців ATP. На підтримку ідеї заміни Кубка Девіса Кубком світу висловилися британець Енді Маррей, німець Томмі Хаас і хорват Іван Любічіч.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Тенісисти запропонували скасувати Кубок Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути