середа, 02 жовтня 2013 14:00

Теніс. За путівку у півфінал турніру в Токіо українець Долгополов побореться з Дель Потро

Теніс. За путівку у півфінал турніру в Токіо українець Долгополов побореться з Дель Потро
Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру в Токіо. Фото: afp.com

Сьогодні, 2 жовтня, в Токіо (Японія) на турнірі АТР Rakuten Japan Open Tennis Championships проходять матчі другого кола.

39-а ракетка світу, 24-річний українець Олександр Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру, вирвавши перемогу у 23-ї ракетки світу, 29- річного серба Янко Тіпсаревіча з рахунком 6:3, 7:6 (2).

Поєдинок тривав 1 годину 15 хвилин. Олександр зробив три брейки і одного разу не втримав свою подачу. На рахунку українця сім ейсів при одній подвійний помилці. Тіпсаревич вісім разів подав навиліт і тричі помилився на подачі . Тепер рахунок їх особистих зустрічей став рівним - 1:1.

За вихід у півфінал змагань Долгополову належить битися з лідером посіву, сьомою ракеткою світу 25 -річним аргентинцем Хуаном Мартоном Дель Потро, який впевнено переграв 30- річного співвітчизника Карлоса Берлока - 6:2, 6:2.

На даний момент в особистому протистоянні Долгополова і Дель Потро у чотирьох проведених матчах в активі українця немає жодної перемоги.

Теніс. АТР. Rakuten Japan Open Tennis Championships.Токіо (Японія). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 1.297.000. 32 учасники.

Друге коло

Олександр Долгополов (Україна) - Янко Тіпсаревич (Сербія, 8) - 6:3, 7:6 (2)

Зараз ви читаєте новину «Теніс. За путівку у півфінал турніру в Токіо українець Долгополов побореться з Дель Потро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути