субота, 27 листопада 2010 11:30

Теніс. Визначилися півфіналісти підсумкового турніру ATP

Теніс. Визначилися півфіналісти підсумкового турніру ATP

У півфінальних матчах Barclays ATP World Tour Finals 2010, що проходить в Лондоні, зійдуться Рафаель Надаль і Енді Мюррей, а також Роджер Федерер і Новак Джоковіч.

Іспанець Надаль - перша ракетка світу - впевнено зайняв перше місце в групі A перегравши всіх своїх опонентів, а ось сербові Джоковічу для виходу в півфінал вистачило перемог над чехом Томашем Бердихом і американцем Енді Роддіком, які й зачохлили свої ракетки після групового турніру.

У групі B впевнено розібрався з усіма другий номер світового рейтингу швейцарець Роджер Федерер також виграв у всіх своїх суперників. Друге місце зайняв господар кортів британець Енді Мюррей, який розібрався з іспанцем Давидом Феррером і здолав у ключовому протистоянні шведа Робіна Содерлінга (6:2, 6:4). Той потіснив його з 4 рядка світового рейтингу.

Таким чином, склад півфінальних пар вийшов, можна сказати класичним: Надаль - Мюррей і Федерер - Джоковіч. Раніше шляхи Роджера і Новака в офіційних змаганнях перетиналися 18 разів, і на даний момент в їхньому протистоянні веде швейцарець - 12:6.

Чи побачимо ми суперфінал Надаль vs. Федерер - дізнаємося вже сьогодні, 27 листопада, після того, як відбудуться півфінальні матчі.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Визначилися півфіналісти підсумкового турніру ATP». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути