середа, 08 січня 2014 11:22

Теніс. Українці Сергій Стаховський та Олександр Долгополов пробилися до чвертьфіналу Сіднея

Теніс. Українці Сергій Стаховський та Олександр Долгополов пробилися до чвертьфіналу Сіднея

Сьогодні, 8 січня, в Сіднеї ( Австралія ) на турнірі AТР Apia International Sydney проходять матчі другого кола.

101-а ракетка світу, 28-річний українець Сергій Стаховський, який пробився в основну сітку турніру через кваліфікацію, переміг у двох сетах 35 - у ракетку світу, 32 -річного француза Жюльєна Беннето, посіяного шостим - 6:3, 6:2.

Матч тривав 1 годину 7 хвилин. Сергій зробив п'ять брейків і одного разу упустив свою подачу. На його рахунку дев'ять ейсів при чотирьох подвійних помилках. Беннето шість разів подав навиліт і двічі помилився на подачі. Завдяки цій перемозі українець вийшов вперед в особистому протистоянні з французом - 2:1.

У чвертьфіналі суперником Стаховського буде 56-а ракетка світу, 28-річний австралієць Маринко Матошевіч ((WC), який за 1 годину 11 хвилин взяв гору над 25-ю ракеткою світу 29-річним італійцем Андреасом Сеппі (3) - 6:3, 6:4.

В іншому матчі 25-річний українець Олександр Долгополов (LD), який займає в світовому рейтингу 55 - е місце, без проблем оформив вихід в ¼ фіналу змагань, обігравши 21-у ракетку світу 23-річного поляка Єжи Яновича, посіяного під другим номером - 6:2, 6:2.

Тенісисти грали всього 56 хвилин. Олександр виграв чотири гейми на прийомі, а його суперник не зумів заробити жодного брейк- пойнта. На рахунку Долгополова три ейси при відсутності подвійних помилок. Янович четирку рази подав навиліт і п'ять разів помилився на подачі. Раніше тенісисти не зустрічалися.

За вихід у півфінал змагань Долгополов зіграє проти 52-ї ракетки світу, 21-річного австралійця Бернарда Томіча. Останній за 2 години в трьох сетах зламав опір 102-ї ракетки світу, словенця Блажа Кавчича (Q) - 6:3, 4:6, 6:4.

Теніс. AТР. Apia International Sydney. (Австралія). Хард (відкриті корти). Призовий фонд $ 452.670. 28 учасників.

Друге коло

Сергій Стаховський (Україна, Q) - Жюльєн Беннето (Франція, 6 ) - 6:3, 6:2

Олександр Долгополов (Україна, LD) - Єжи Янович (Польща, 2) - 6:2, 6:2

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Українці Сергій Стаховський та Олександр Долгополов пробилися до чвертьфіналу Сіднея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути