Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2011 15:50

Теніс. Стаховський, Коритцева і Ареф'єва стартували з перемог

Теніс.  Стаховський, Коритцева і Ареф'єва стартували з перемог

Український тенісист Сергій Стаховський (на фото) вийшов у другий раунд представницького турніру ATP-500 з призовим фондом більше мільйона євро в Гамбурзі, Німеччина. У стартовому поєдинку киянин упевнено переграв Максімо Гонсалеса з Аргентини: 6-2 6-3.

Наступним суперником Сергія стане француз Жиль Симон, посіяний під п'ятим номером, 18 ракетка світу.

Киянка Тетяна Ареф'єва вийшла у другий раунд змагань у парному розряді на турнірі WTA c призовим фондом 220 000 $ в Баку, Азербайджан. У стартовому матчі українсько-білоруська пара Ареф'єва/Єкимова здолала російський дует Павлюченкова/Звонарьова (3): 6-3 6-3.

У той же час Олена Бондаренко не змогла подолати стартовий бар'єр в одиночному розряді турніру. У матчі першого раунду киянка поступилася Весні Долонц з Росії: 3-6 3-6.

Вдало пройшла гра першого кола для Марії Коритцевої. Вона у двох сетах (6:1 7:5) перемогла сильну британку, 60-у ракетку світу Олену Балтачу. У наступному колі вона зустрінеться з переможницею пари Савіних (Росія) - Якімова (Білорусь).

Сергій Бубка на "челенджері" в російській Пензі без проблем пройшов місцевого невідомого тенісиста Качановського - 6:3 6:1.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський, Коритцева і Ареф'єва стартували з перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути