неділя, 11 березня 2012 10:41

Теніс. Стаховський і Цуренко зачохлилися у другому раунді Індіан-Уеллса

Теніс. Стаховський і Цуренко зачохлилися у другому раунді Індіан-Уеллса

Українець Сергій Стаховський припинив боротьбу на турнірі в Індіан-Уеллсі. Незважаючи на шалений опір, Сергій програв чеху Томашу Бердиху в поєдинку за вихід до третього кола. - 6/7 (2), 6/3, 6/4.

Бердих виграв в цьому матчі всього на два очки більше за суперника, зробивши 6 ейсів проти 15-ти і припустившись 8 подвійних помилок проти 4-х у Стаховського. В активі Томаша 2 брейки, тоді як Сергій не використав жодного з семи своїх брейкових м'ячів. Матч тривав 2 години 31 хвилину. Тепер в даному протистоянні рахунок 2-0 на користь чеха.

Таким чином, у третьому колі на Бердиха чекає зустріч з 30-м сіяним американцем Енді Роддіком. Раніше Роддік за 2 години 40 хвилин зломив опір поляка Лукаша Кубота - 4/6, 7/6 (5), 6/3.

Припинила боротьбу в Індіан-Уеллсі й Леся Цуренко, поступившись в матчі другого раунду 12-й ракетці світу, 31-річній італійці Франчесці Скьявоне. У двох партіях представниця Італії здобула перемогу з рахунком 6/2, 6/4. Матч тривав 1 годину 9 хвилин.

Цуренко поступилася у семи геймах на своїй подачі, зробивши чотири брейки. Суперниці ні разу не подали навиліт. Леся припустилася дев'яти подвійних помилок, тоді як Франческа - три. Таким чином, рахунок у даному протистоянні зрівнявся - 1-1.

У третьому колі Скьявоне зустрінеться з чешкою Люсі Шафаржовою, яка раніше перемогла австрійку Таміру Пажек - 6/3, 3/1 - відмова.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський і Цуренко зачохлилися у другому раунді Індіан-Уеллса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути