Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 12:11

Теніс. Стаховський два дні пробивався в третій раунд Нью-Хейвена

Теніс. Стаховський два дні пробивався в третій раунд Нью-Хейвена

Український тенісист Сергій Стаховський (на фото)вийшов до третього раунду турніру ATP c призовим фондом 664 тисяч доларів Pilot Pen Tennis at Yale в Нью-Хейвені. У матчі другого раунду, що розтягнулося на два дні з-за дощу, киянин, посіяний на турнірі під 9 номером, зломив опір Петера Лучак з Австралії - 2:6, 7:6, 7:6. Наступним суперником Сергія стане іспанський тенісист Томмі Робредо.

У той же час Ілля Марченко не зміг вийти до чвертьфіналу турніру. У третьому раунді донеччанин поступився Євгенію Корольову, який представляє Казахстан - 6:7, 4:6. У другому сеті Ілля вів 3:0, але втратив перевагу.

Така ж доля спіткала і Олександра Долгополова. У матчі третього раунду киянин, посіяний під 7 номером, у впертій боротьбі поступився 10-ій ракетці турніру, сербу Віктору Троїцкі: 7-6 (4) 6-7 (1) 2-6.

Не порадувала успіхом і Катерина Бондаренко, яка припинила боротьбу на турнірі WTA Premier у Нью-Хейвені, США. У матчі другого раунду киянка у впертій боротьбі поступилася четвертій ракетці турніру росіянці Олені Дементьєвій - 6:7, 7:6, 4:6. Зустріч тривала більше трьох годин.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський два дні пробивався в третій раунд Нью-Хейвена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути