Ексклюзиви
середа, 16 листопада 2011 14:51

Теніс. Стаховський без проблем вийшов у чвертьфінал "Челленджера" в Братиславі

Теніс. Стаховський без проблем вийшов у чвертьфінал "Челленджера" в Братиславі

Сьогодні, 16 листопада, у Братиславі (Словаччина) на "Челленджері" з призовим фондом € 85,000 проходять матчі другого кола.

62-а ракетка світу, 25-річний українець Сергій Стаховський, посіяний другим, легко вийшов до чвертьфіналу, розгромивши у двох партіях 22-річного француза Максима Тейшейра, який займає в рейтингу АТР 167-ме місце - 6:1, 6:3.

Матч тривав 1 годину 10 хвилин. Сергій зробив п'ять брейків і лише один раз упустив свою подачу. На його рахунку також сім подач навиліт без подвійних помилок, у француза - 4 ейси і 7 подвійних. Це була перша зустріч тенісистів.

За вихід до півфіналу змагань Сергій Стаховський (2) посперечається з переможцем матчу Рікардас Беранкіс (Литва) - Стефан Роберт (Франція, 8).

Також у Братиславі проходить ще один турнір - серії ITF c призовим фондом $ 25,000. У матчі першого кола одиночного розряду 19-річна українка Людмила Кіченок, що займає в рейтингу WTA 366-ту позицію, здобула впевнену перемогу, розгромивши у двох сетах місцеву тенісистку, 18-річну Міхаелу Хонкову, яка займає у світовому рейтингу 370-ме місце - 6: 0, 6:2.

Зустріч тривала 51 хвилину. Кіченок зробила 5 брейків і не дала шансу суперниці реалізувати жодного з двох брейк-пойнтів. Українка вісім разів подала навиліт і не припустилася подвійних помилок, у Хонкової 1 ейс і 1 подвійна.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський без проблем вийшов у чвертьфінал "Челленджера" в Братиславі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути