Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 09:37

Теніс. Долгополов пройшов перший раунд Акапулько

Теніс. Долгополов пройшов перший раунд Акапулько

Український тенісист Олександр Долгополов (на фото) вийшов до другого раунду турніру ATP 500 з призовим фондом 1 100 000 $ Abierto Mexicano Telcel в Акапулько, Мексика.

У стартовому матчі киянин, посіяний під 6 номером, обіграв Пола Капдевілля з Чилі: 7-5 6-2.

Так само, в Акапулько, українка Леся Цуренко вийшла в основну сітку турніру WTA з призовим фондом 220 000 $. У фіналі відбору киянка переграла Ірину-Камелію Бегу з Румунії: 6-3 6-4.

Першою суперницею Лесі в основі стане американська тенісистка Мелані Уден.

У той самий час український тенісист Сергій Бубка вийшов у другий раунд турніру ATP Dubai Duty Free Tennis Championsips з призовим фондом понад півтора мільйона доларів.

У першому раунді основної сітки донеччанин зустрічався з п'ятою ракеткою турніру хорватом Іваном Любічічем. Сергій виграв перший сет з рахунком 6-1. У другій партії хорватський тенісист узяв гейм на своїй подачі, а в наступному геймі за рахунку 30-15 на користь українця викликав лікаря і прийняв рішення відмовитися від продовження боротьби.

Наступним суперником Сергія стане француз Рішар Гаске.

Там же, в Дубаї, Сергій Стаховський з перемоги стартував у парному розряді турніру. У парі з росіянином Михайлом Южним Стаховський обіграв іспанський дует Г.Гарсія-Лопес/М.Лопес: 6-1 6-4 і вийшов у другий раунд змагань.

А от Катерина Бондаренко не змогла подолати кваліфікацію на турнірі WTA Premier Qatar Ladies Open у Досі. У фіналі відбіркового турніру киянка у трьох сетах поступилася 19-річній сербської тенісистці Бояні Йовановскі, посіяній під 7 номером: 0-6 7-5 4-6.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Долгополов пройшов перший раунд Акапулько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути