Ексклюзиви
вівторок, 14 червня 2011 09:48

Теніс. Бубка не подолав кваліфікацію Вімблдону

Теніс. Бубка не подолав кваліфікацію Вімблдону

Через тиждень після закінчення "Ролан Гаррос" знову почався турнір "Великого шолома". У Британії зіграні перші матчі кваліфікації "Вімблдону", повідомляє "Сегодня".

Єдиний українець в чоловічій сітці відбору Сергій Бубка-молодший (на фото) не довго впирався німцеві Андреасу Беку (№ 25 посіву) - 6:7, 3:6. Тепер пробиватися в основну сітку будуть п'ятеро українок.

Сіяна під п'ятнадцятим номером Леся Цуренко (№ 141 у світовому рейтингу) почне кваліфікацію матчем проти Франчески Стефенсон (Великобританія, № 1013), Юлія Бейгельзімер (№ 156) зустрінеться з іспанкою Солер-Еспіноза (№ 140), Ольга Савчук (№ 147) - з Сашею Джонс (Нова Зеландія, № 210), Марія Коритцева (№ 180) зіграє з Олівією Роговською (Австралія, № 207), а Тетяна Лужанська (№ 193) - з Лєнкою Венеровою (Словаччина, № 202). Савчук, Коритцева і Бейгельзімер вже у своїй кар'єрі грали в основі Вімблдону, але далі першого кола ніколи не проходили.

Важка артилерія вступить у бій з наступного тижня. У України в основі "Вімблдону" Стаховський, Долгополов, Марченко, Олена і Катерина Бондаренко. Але серед фаворитів турніру їхні імена не згадуються.

Легенда світового тенісу Мартіна Навратілова вже дала прогноз на перемогу в чоловічому розряді.

"Виграє хтось з першої п'ятірки (Надаль, Джокович, Федерер, Мюррей, Содерлінг). Інших претендентів на перемогу я не бачу. Федерер у Франції показав найкращий у кар'єрі теніс на грунті. Оскільки це трав'яний турнір, то я віддала б перевагу Роджеру. Звичайно, не можна скидати з рахунків Надаля, але мені здається, що він дуже втомився за час "Ролан Гаррос", - говорить Навратілова.

А Джокович вже в передчутті полуниці.

"У мене чудовий настрій, я збираю валізи до Лондона. З нетерпінням чекаю можливості знову глянути на Біг-Бен, покуштувати місцевої полуниці з вершками і насолодитися англійськими традиціями, такими як гра в білій формі", - написав Джокович у своєму блозі...

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Бубка не подолав кваліфікацію Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути