середа, 27 лютого 2013 16:06

"Те, що Мутка висунули в ФІФА, не дає йому право на "босяцькі" коментарі" - Газзаєв

"Те, що Мутка висунули в ФІФА, не дає йому право на "босяцькі" коментарі" - Газзаєв
Газзаєв відповів на репліку Мутка. Фото: sovsport.ru

Директор оргкомітету з проведення Об'єднаного чемпіонату Валерій Газзаєв заявив, що висловлювання міністра спорту РФ Віталія Мутко на його адресу були безцеремонними і "босяцькими".

На проведеному в середу виконкомі Російського футбольного союзу міністр, говорячи про Об'єднаний чемпіонат з футболу, порадив головному тренеру владикавказької "Аланії" Валерію Газзаєву зосередитися на роботі в клубі, який займає передостаннє місце в чемпіонаті Росії, а не займатися організацією нового турніру.

"Аланію" тренує пускай, а то ж вилетять на фіг з Прем'єр-ліги. У них проблеми з fair play", - сказав міністр, який є противником створення російсько-українського чемпіонату.

"Я вітаю Віталія Мутка з тим, що виконком РФС висунув його кандидатуру в ФІФА. Однак це не дає право міністру давати щодо мене, ФК "Аланія" та оргкомітету подібні безцеремонні, босяцькі коментарі, - заявив Газзаєв. - Я, наприклад, не раджу Мутку, як управляти галуззю напередодні Олімпіади і інших змагань, я волію працювати і приносити користь великому футболу".

"У спорті та в житті кожен повинен займатися своєю справою. Я вважаю, що, все життя віддавши вітчизняному футболу, роблю правильну справу. І бажаю, щоб багато в спорті і футболі робили свою роботу так само добре, розвивали індустрію, а не займалися пустими розмовами", - додав Газзаєв.

Газзаєв, який є президентом і головним тренером "Аланії", наприкінці минулого року очолив оргкомітет Об'єднаного чемпіонату.

З ідеєю створення регулярного чемпіонату за участю російських, українських, а також інших клубів з пострадянського простору виступив глава "Газпрому" Олексій Міллер. Його підтримали представники столичного ЦСКА, петербурзького "Зеніту", махачкалинського "Анжі", а також глава Російської футбольної прем'єр-ліги Сергій Прядкін.

Зараз ви читаєте новину «"Те, що Мутка висунули в ФІФА, не дає йому право на "босяцькі" коментарі" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути