вівторок, 28 травня 2013 16:46

"Таврія" не зможе влітку купувати гравців

"Таврія" не зможе влітку купувати гравців
Влітку "Таврія" залишиться на голодному пайку. Фото: stadionov.net

Сімферопольська "Таврія" в літнє міжсезоння не зможе підписувати нових гравців через заборону ФІФА, яка діє з минулого року. Про це повідомив генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

За словами Бойцана, "Таврія" збиралася оскаржити рішення ФІФА у справі футболіста Абдулвахіда Афолабі, але не встигла цього зробити. "Зараз ситуація така - на клуб накладено заборону на 2 трансферних вікна - зима-2013 і літо-2013. Наші спроби переконати міжнародних футбольних чиновників у тому, що у нас немає проблем з футболістом, за якого" Таврія "була покарана, успіхом поки не увінчалися. Швидше за все, влітку нам не можна буде займатися трансферної діяльністю. Ймовірно, купувати гравців ми зможемо тільки взимку-2014", - сказав Бойцан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Таврія" судитиметься з ФФУ у Лозанні

Зазначимо, що в зимове міжсезоння-2013 "Таврія" також не могла купувати футболістів, через що в складі команди залишалося всього 14 осіб. За підсумками сезону-2012/2013 кримський клуб зайняв 11-е місце в турнірній таблиці чемпіонату України.

Нагадаємо, Афолабі залишив "Таврію" минулого літа, скориставшись пунктом контракту, який дозволяв футболісту залишити клуб в будь-яке трансферне вікно без всякої компенсації. Керівництво сімферопольського клубу, тим не менш, направило в Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги заяву про те, що футболіст самовільно покинув клуб.

У серпні Дисциплінарний комітет дискваліфікував Афолабі на шість місяців і оштрафував його на $ 540 тисяч на користь "Таврії" за самовільне залишення розташування клубу і спробу безпідставного розірвання контракту в односторонньому порядку. Афолабі подав зустрічну заяву у ФІФА, яка скасувала рішення ДК ПЛ і зобов'язала вже "Таврію" протягом 30 днів виплатити грошову компенсацію футболістові. Крім того, клубу заборонили проводити реєстрацію футболістів протягом наступних двох трансферних періодів.

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" не зможе влітку купувати гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути