вівторок, 08 червня 2021 07:07

Такий Кіпр може завести у пастку: реакція на розгромну перемогу збірної України перед Євро

Такий Кіпр може завести у пастку: реакція на розгромну перемогу збірної України перед Євро
Збірна України провела останній спаринг перед Євро. Фото: УАФ

Збірна України провела останній спаринг перед стартом на Євро-2020/21. Команда Андрія Шевченка розгромила в Харкові Кіпр -4:0.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на перемогу національної команди.

Вилучення та пенальті в середині першого тайму вирішили долю матчу проти Кіпру, пише оглядач "Трибуни" Дмитро Литвинов.

"Давайте не переоцінювати легкість перемоги над збірною Кіпру. Це найперше, що хочеться написати за підсумками останньої гри національної команди України перед Євро. Справа не в рівні суперника, а в тому, що більшу частину матчу підопічні Шевченка грали з чисельною перевагою. Вилучення, як і пенальті, реалізації якого так радів Андрій Ярмоленко, було 100-процентним, і напевно збірна України перемогла б і без нього, тут ніяких питань. Розмова про те, що після цього матч звівся до зовсім простим сценарієм, в якому питання виникало лише один: яким буде підсумковий перевага?"

Гра завершилася після пенальті та вилучення в збірній Кіпру

"Футбол 24" побоюється, що легка перемога над слабким суперником може мати наслідки на Євро.

"Коли збірна перед великим турніром перемагає з таким розгромним рахунком, підсвідомо вже відчуваєш тривогу. Аби знову не з'явилося переоцінки, зайвої ейфорії. Бо стиль, в якому винесли Кіпр, справді вражає. І звісно, хотілося б, аби збірна виглядала так нестримно проти більшості команд. Але якість суперника і максимально сприятливий сценарій матчу – це те, чого на 99% не буде в жодній грі Євро".

Півзахисник "Ференцвароша" Олександр Зубков зміг проявити себе у товариських матчах та може стати основним гравцем під час Євро, пише "Футбум".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без жодного опору: чому Україна розтрощила Кіпр

"Знову гарне враження залишив зліва Зубков, і, схоже, закріпив за собою позицію лівого вінгера в основному складі. Забігати не будемо, але Шевченко настільки завзято переглядав Зубкова і Марлоса зліва, що практично переконав в планах закрити лівий фланг цим тандемом. Перебуває в кращих фізичних і швидкісних кондиціях Олександра - зі старту, Марлоса - пізніше, з контролем м'яча на втомленого суперника. Поки так вимальовується".

Ua-football пише про нову позицію Іллі Забарного та погану реалізацію моментів Романом Яремчуком.

"Забарний сьогодні діяв на невластивій для себе позиції правого захисника, проте про оборонців за підсумком сьогоднішнього поєдинку говорити багато не доводиться. Гра для них не була складною, Кіпр не пресингував та не створював проблем. Питання є до реалізації гольових моментів Яремчуком".


Євро-2020/21 пройде із 11 червня по 11 липня.

Збірна України стартує на турнірі 13 червня матчем проти Нідерландів. 17 червня зіграють проти Північної Македонії, а 21-го поміряються силами з Австрією. Дві найсильніші команди та чотири найкращі треті команди вийдуть до 1/8 фіналу.

Під час підготовки до Євро збірна України провела три спаринги: зіграла в нічию із Бахрейном -1:1, перемогла Північну Ірландію -1:0 та зараз здолала Кіпр.

Зараз ви читаєте новину «Такий Кіпр може завести у пастку: реакція на розгромну перемогу збірної України перед Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути