пʼятниця, 06 вересня 2019 08:05

Світоліна програла у півфіналі US Open

Світоліна програла у півфіналі US Open
Світоліна поступилася суперниці у двох партіях

Українська тенісистка Еліна Світоліна не зуміла вийти у фінал відкритого чемпіонату США з тенісу.

У матчі 1/2 фіналу українка Світоліна програла шестиразовій переможниці турніру американці Серені Вільямс.

Початок першого сету вселяв деяку надію. На першій подачі американки Світоліна заробила спочатку подвійний брейкпоінт, а потім ще один звичайний, але грала не зовсім переконливо і не змогла повести в рахунку. Більш того, на своїй подачі Еліна не втримала рахунок 40:0 і в затяжному геймі все-таки перемогла Серена.

З такою перевагою на старті очікувати позитивного результату проти Вільямс-молодшої не доводилося. Серена відразу ж піймала свій ритм, і в деяких моментах показувала неймовірний рівень гри. Світоліна намагалася розтягувати опонентку по корту, більше навантажувати бекхенд, використовувала різані удари, але у опонентки були відповіді на все. Кілька невимушених помилок у американки звичайно ж було, але на тлі її тотальної домінації в розіграшах погоди вони не робили.

Після брейка Світоліній вдавалося забирати свої подачі, але на прийомі Серена дала їй рівно один потрійний шанс в п'ятому геймі. Після того, як Еліні не вдалося ним скористатися, результат партії був вирішений.Другий сет виявився набагато гіршим. Американка вже не втрачала темп, прекрасно рухалася по корту (хоча до матчу багато хто в цьому сумнівався) і в підсумку це психологічно надломило Світоліну. Вона вже не могла боротися на рівних навіть на своїй подачі, більше помилялася і програвала очко за очком. У сеті було 2 показових розіграші, коли Серена переграла Еліну в її ж гру, видавши неймовірну роботу ногами. Один раз вона відбилася від потужної атаки з декількох ударів по різних кутах, а другий - витягла досить непоганий дроп-шот. Публіка раділа, перемога Серени була неминучою.

US Open. Півфінал

Еліна Світоліна (Україна) - Серена Вільямс (США) - 3:6, 1:6

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Світоліну привітав її хлопець з виходом до півфіналу US Open

У фіналі Відкритого чемпіонату США Вільямс зіграє проти Б'янки Андреєску або Белінди Бенчіч .

Зараз ви читаєте новину «Світоліна програла у півфіналі US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути