Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2013 17:41

Світоліна гратиме за Україну тільки на певних умовах

Світоліна гратиме за Україну тільки на певних умовах
Світоліна вимагає професійної організації для збірної. Фото: afp.com

Менеджер другої ракетки України Еліни Світоліної розповів про її можливу участь у матчі плей-офф Другої Світової групи Україна - Канада, який відбудеться 21-22 квітня в Україні.

Як повідомляє Sapronov-tennis.org, менеджер тенісистки Всеволод Кевліч зазначив, що Світоліна гратиме тільки в тому випадку, якщо організація в збірній буде серйозною.

"Еліна Світоліна гратиме в збірній, якщо покриття на зустріч буде підбиратися з завданням на перемогу, а не виходячи з економії коштів", - повідомив Кевліч.

"Якщо українська команда буде професійно укомплектована і в ній будуть капітан, лікар, тренер, відповідальний за розминку, масажист, спаринги і так далі, то Світоліна буде виступати в команді", - сказав менеджер

"Світоліна приїжджає грати за збірну з професійних турнірів, і ми не можемо бачити непрофесійну організацію матчів, яка не дозволяє гравцеві виконувати максимальні завдання", - підсумував Кевліч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент ФТУ Сергій Мошак не чув про проблеми в збірній, а капітан команди Ігор Дернівській розповів про причини поразки в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна гратиме за Україну тільки на певних умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути