Ексклюзиви
пʼятниця, 20 вересня 2019 10:13

Суркіс висловив повну підтримку Михайличенку

Суркіс висловив повну підтримку Михайличенку
Ігор Суркіс продовжує повністю довіряти Олесію Михайличенко

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився враженнями від перемоги над "Мальме" у першому турі групового етапу Ліги Європи.

"На футболістах був величезний тягар відповідальності. Зізнаюся, навіть я, не виходячи на поле, відчував ту напругу і в роздягальні, і на безпосередньо на газоні у першому таймі. В другій половині команда довела, що може грати у футбол, може дотиснути суперника. Ця перемога важлива для психології.

Я б не хотів критикувати попередній тренерський штаб. У них були свої методи, у Михайличенка – свої. Лише в майбутньому ми побачимо, як команда прогресує і як знаходить свою гру.

"Динамо" вдалося пережити невдалий період. Я сподіваюся, завдяки цій перемозі команда зможе налаштуватися на матчі в чемпіонаті і буде радувати вболівальників якісним футболом.

Я розумів, коли призначав Михайличенка, що будуть дуже значні зміни, передусім у тренувальному процесі. У нового тренера своя філософія. Я повністю його підтримую і хочу, щоб уболівальники зробили теж саме", – сказав Суркіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко не стримав сліз після переможного голу "Динамо"

"Динамо" перемогло "Мальме" 1:0 завдяки голу Буяльського на 84 хвилині гри. Наступний матч команда Михайличенка проведе в неділю проти " Ворскли" в гостях.



Зараз ви читаєте новину «Суркіс висловив повну підтримку Михайличенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути