Ексклюзиви
середа, 21 липня 2021 21:00

Суркіс знищує кар'єру Супряги

Суркіс знищує кар'єру Супряги
Владислав Супряга чахне в "Динамо". Фото: "Динамо"

Київське "Динамо" назвало ціну на форварда Владислава Супрягу. Одного із героїв молодіжного Кубка світу-2019 оцінили в €15 млн.

Владислав не коштує таких грошей. І не коштував навіть у кращі часи. Найкращий час для продажу Супряги був після Кубка світу. Але президента "Динамо" Ігоря Суркіса вкотре згубила жадібність. Він розраховував розкрутити форварда, але той упав у глибоку психологічну яму. Владислав не забиває майже рік. І не схоже, що найближчим часом перерве цю серію.

Тренеру "Динамо" Мірчі Луческу не відмовиш у наполегливості. Він продовжував ставити Супрягу до основного складу навіть тоді, коли цього не робив би жоден із тренерів. Але все марно. Владислав ніби розучився грати у футбол. Що найбільш образливо — у гравця зникла швидкість. А це був чи не найголовніший його козир.

Можна було сказати, що Супряга здав і ніколи не повернеться до своєї колишньої форми. Але він став найкращим форвардом "Дніпра-1", коли їздив туди у відрядження на рік. А у ворота "Динамо" взагалі відзначився хет-триком. Однак варто було повернутися до Києва, як усе зникло: карета перетворилася в гарбуза, візники стали щурами, а принцеса знову перетворилася в Попелюшку.

Очевидно, що форвард потребує зміни обстановки. А ціна в €15 млн. говорить лише про те, що обстановку Супряга так і не змінить. 15 мільйонів через рік згадуватимуть зі сміхом. Але якщо Ігорю Суркісу не вперше втрачати гроші, то до долі футболістів він ставився з розумінням. А в такий спосіб він просто ламає Супрягу. Між іншим Владислав — чемпіон світу й один із найперспективніших наших нападників. Талант, якого порівнювали з Олегом Блохіним. Гноїти таких гравців — великий гріх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу відправив зі зборів шістьох футболістів на чолі із Супрягоою

Минулого сезону Владислав Супряга зіграв за "Динамо" 17 матчів, у яких забив 2 голи. За рік до цього в "Дніпрі-1" він зіграв 25 матчів і забив 14 голів. Місяць тому його хотіла придбати "Дженоа", але італійців відлякала ціна на футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс знищує кар'єру Супряги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути